Welpen (7-11 jaar)

Welpen zijn een onderdeel van scouting voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot 11 jaar. Op de zaterdag ochtend (10.00-12.30) verzamelen de welpen van Scouting Jan van Hoof samen met hun leiding om de jungle van Shanti & Mowgli te verkennen.

Tijdens deze opkomsten doen wij vooral actieve spelletjes, maar ook wordt er geknutseld, knopen gelegd en een vuurtje gestookt. Het liefst houden wij deze opkomsten zo veel mogelijk buiten, maar bij slecht weer kunnen we gelukkig ook binnen vele activiteiten ondernemen.

De opkomsten zijn altijd leuk, maar de echte hoogtepunten zijn de kampen. Hier worden de meeste avonturen beleefd. Drie keer per jaar gaan de welpen op kamp. Een kamp zal op het clubhuis plaatsen en dan wordt er wat leuks gedaan in de omgeving, het andere kamp zal er overnacht worden in een tent en het laatste kamp is het zomerkamp. Het zomerkamp blijft toch het allerleukste, want dan is er langer de tijd om wilde avonturen te beleven.
Lijkt het je leuk om een keer met ons in de jungle te spelen? Of heb je nog wat vragen? Vul dan het contactformulier in.

Welpen in spé mogen vrijblijvend drie keer mee draaien om te kijken of ze het leuk vinden.

We hebben momenteel een wachtrij dus het kan zijn dat uw kind even moet wachten voordat hij/zij bij onze groep kan.

Tot snel!

De Welpenleiding
welpen@scoutingjanvanhoof.nl