Uitverkocht en gesloten

Onze oliebollenactie 2021 is voorbij. We zijn uitverkocht en gesloten.

Voor het eerst zijn onze welpen en scouts de wijk ingegaan om te bezorgen. Wat een hoop blije gezichten, dankbare mensen en nog vrolijkere jeugd. Ook bij onze kraam bij het pand was het een feest. De tent en doorlooproute waren een succes. En heerlijk veilig in de frisse lucht.

Dank en op naar een goed 2022!
Wij danken iedereen die ons (weer) gesteund heeft. Met de opbrengst gaan wij de binnenkant van ons gebouw opknappen en activiteiten voor al onze speltakken organiseren. Wij wensen iedereen een gezond, inclusief en gelukkig en sportief 2022!

Oliebollenactie 31 december vanaf 9.00 uur

Vrijdag 31 december zijn we de hele ochtend open vanaf 9.00 uur voor oliebollen met en zonder krenten en appelbeignets. Bestellen en laten bezorgen kan niet meer. Maar bestellen en afhalen of gewoon ‘binnen’ lopen en ter plekke kopen kan natuurlijk wel. Zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij, op=op.

Bezorgen
Vandaag hebben de welpen en scouts voor het eerst bezorgd in de wijk. Wat ging het goed en wat fijn om u in de buurt weer te ontmoeten. Morgen gaan we door met onze bezorging. Van de opbrengst van de oliebollenactie organiseren we activiteiten voor de kinderen en kunnen we het gebouw en de directe omgeving onderhouden.

Beste wensen
Wij wensen iedereen een heel gelukkig nieuwjaar en veel gezondheid voor 2022. Dank voor uw steun en tot ziens.

Oliebollenactie: online bestellen én gratis thuis bezorgd

Onze oliebollenactie is begonnen! Dit jaar kunt u niet alleen oliebollen afhalen bij ons scoutinggebouw, maar u kunt ze ook vooraf bestellen en zelfs laten bezorgen!

Online bestellen
Dit jaar kunnen de welbekende olie- en krentenbollen en appelbeignets van scouting Jan van Hoof vooraf online besteld worden. Handig contactloos coronaproof betalen en uw bestelling reserveren. Makkelijk en overzichtelijk.

De scouting trekt de wijk in.
Om elkaar na alle beperkingen van corona weer te ontmoeten, trekken we de wijk in. Onze scouts en welpen komen op de fiets bij u thuis bezorgen. Wij bezorgen in de straten rondom ons scoutinggebouw. Dit is postcode 6531**, 6532 A* en 6532 B*, het gebied tussen de Graafseweg, Tollenstraat, Thijmstraat
Hatertseweg, Burgemeester Daleslaan, Rentmeesterlaan en Slotemaker de Bruïneweg.
Woont u niet in de wijk? Dan zien we u graag aan ons loket aan de Slotenmaker de Bruïneweg 161. Wij zijn geopend op 30 december van 11.00 tot 16.00 uur en op 31 december van 9.00 tot 15.00 uur zolang de voorraad strekt.

Ga snel naar de winkel en bestel. Tot ziens!

Opbrengst
De opbrengst van de oliebollenactie gebruiken we om ook in de toekomst een gezonde en veilige plek te bieden aan de jongeren uit onze buurt. En om ons te blijven inzetten voor de wijk door leuke activiteiten voor jongeren te organiseren. Ons doel is kinderen en jongeren leren respectvol om te gaan met elkaar en de natuur.

Hartelijk dank voor uw steun en op naar een gezond en respectvol nieuw jaar.